Blog

Perodua Dealer Jalan Kuching – Kuala Lumpur


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Jalan Kuching, Kuala Lumpur ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan pelanggan membuat keputusan untuk membeli kereta idaman mereka.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan pelanggan melihat dan mencuba sendiri kereta yang mereka minati. Kami juga menawarkan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Bagi pelanggan yang ingin membeli kereta baru dan ingin menjual kereta lama mereka, kami menyediakan kemudahan Trade in Kereta Lama untuk Beli Kereta baru. Pelanggan hanya perlu membawa kereta lama mereka ke showroom kami dan kami akan memberikan tawaran yang terbaik untuk kereta lama mereka.

Sekiranya anda ingin membeli kereta Perodua, jangan risau tentang penipuan kerana saya Mazlina adalah agen sah Perodua. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi pelanggan yang layak.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke showroom kami di Jalan Kuching, Kuala Lumpur atau hubungi kami untuk membuat tempahan kereta Perodua anda sekarang. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda.    PeroduaDealerKuala LumpurJalan Kuching

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp