Blog

Perodua Dealer Kenny Hills – Kuala Lumpur


Perkhidmatan Terbaik dari Perodua Dealer Kenny Hills – Kuala Lumpur

Salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua dari Perodua Dealer Kenny Hills – Kuala Lumpur ingin memperkenalkan perkhidmatan terbaik kami kepada anda semua.

Kami menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan anda dalam membeli kereta impian anda. Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan anda melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda.

Kami juga menjamin anda tidak akan ditipu kerana kami adalah agen sah Perodua yang berdaftar dengan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP).

Bagi yang layak, kami menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan untuk memudahkan anda memiliki kereta impian anda. Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jangan risau jika anda ingin membeli kereta baru tetapi masih mempunyai kereta lama. Kami menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh menjual kereta lama anda kepada kami dan membeli kereta baru dengan harga yang lebih rendah.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Dealer Kenny Hills – Kuala Lumpur untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik dari kami. Hubungi kami sekarang untuk membuat temujanji atau untuk mendapatkan maklumat lanjut. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai pilihan anda.    PeroduaDealerKuala LumpurKenny Hills

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp