Blog

Perodua Dealer Kepong – Kuala Lumpur


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua di Kepong dan Kuala Lumpur! Saya Mazlina, agen sah Perodua di sini untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Anda boleh datang ke showroom kami yang terdapat di seluruh negara untuk melihat sendiri kualiti dan kehebatan kereta Perodua.

Selain itu, kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda dalam mendapatkan kereta impian anda. Jangan risau, kami akan membantu anda untuk mengelak dari ditipu oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.

Bagi yang layak, kami juga menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan untuk memudahkan anda dalam membeli kereta Perodua yang anda inginkan. Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jika anda ingin menukar kereta lama anda untuk membeli kereta baru Perodua, kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh datang ke showroom kami untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai kemudahan ini.

Jangan ragu-ragu untuk menghubungi saya, Mazlina, agen sah Perodua di Kepong dan Kuala Lumpur untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik dan membeli kereta Perodua yang anda impikan. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta anda!    PeroduaDealerKuala LumpurKepong

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp