Blog

Perodua Dealer KL Sentral – Kuala Lumpur


Perkhidmatan Perodua Dealer KL Sentral – Kuala Lumpur

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di KL Sentral – Kuala Lumpur ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menawarkan pelbagai produk kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Anda boleh membuat semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda dalam membeli kereta impian anda.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan anda dalam melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda. Kami juga menawarkan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru.

Bagi yang layak, kami menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan untuk memudahkan anda dalam membeli kereta impian anda. Kami juga menyediakan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jangan risau tentang ditipu kerana kami adalah agen sah Perodua yang berdaftar dengan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna Malaysia (KPDNHEP).

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Dealer KL Sentral – Kuala Lumpur dan dapatkan kereta impian anda dengan harga yang berpatutan dan perkhidmatan yang terbaik. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai pilihan anda.    PeroduaDealerKuala LumpurKL Sentral

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp