Blog

Perodua Dealer Old Klang Road – Kuala Lumpur


Perkhidmatan Perodua Dealer Old Klang Road – Kuala Lumpur

Salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Old Klang Road – Kuala Lumpur ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis produk kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan pelanggan kami dalam membuat keputusan pembelian.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan pelanggan kami dalam melihat dan memilih kereta yang diingini. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Kami juga menyediakan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang penghantaran kereta yang memerlukan kos tambahan.

Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh membawa kereta lama anda ke showroom kami dan kami akan memberikan harga yang terbaik untuk anda.

Jadi, jangan risau tentang ditipu kerana saya Mazlina agen sah Perodua sentiasa bersedia untuk membantu anda dalam membuat keputusan pembelian kereta yang terbaik. Hubungi kami sekarang untuk mendapatkan perkhidmatan yang terbaik dari kami. Terima kasih.    PeroduaDealerKuala LumpurOld Klang Road

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp