Blog

Perodua Dealer Pantai – Kuala Lumpur


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Pantai – Kuala Lumpur ingin memperkenalkan perkhidmatan yang kami tawarkan di sini.

Kami menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan pelanggan dalam mendapatkan kereta idaman mereka. Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan pelanggan dalam melihat dan memilih kereta yang mereka inginkan.

Kami juga menjamin pelanggan tidak akan ditipu kerana kami adalah agen sah Perodua. Pelanggan yang layak boleh memohon pinjaman loan 10% atau full loan untuk memudahkan pembelian kereta mereka.

Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah pelanggan. Pelanggan juga boleh menggunakan kemudahan trade in kereta lama untuk membeli kereta baru.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Dealer Pantai – Kuala Lumpur untuk mendapatkan kereta idaman anda dengan perkhidmatan yang terbaik dari kami. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda.    PantaiPeroduaDealerKuala Lumpur

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp