Blog

Perodua Dealer Salak Selatan – Kuala Lumpur


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Salak Selatan – Kuala Lumpur ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan pelanggan dalam membuat keputusan pembelian kereta.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan pelanggan dalam melihat dan memilih kereta yang diingini. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Kami turut menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang penghantaran kereta yang memerlukan kos yang tinggi.

Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh membawa kereta lama anda dan kami akan memberikan harga yang terbaik untuk anda.

Jadi, jangan risau lagi tentang membeli kereta baru. Datanglah ke Perodua Dealer Salak Selatan – Kuala Lumpur dan dapatkan perkhidmatan terbaik dari kami. Elak ditipu dan pastikan anda membeli kereta dari agen sah Perodua seperti saya, Mazlina. Terima kasih.    PeroduaDealerKuala LumpurSalak Selatan

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp