Blog

Perodua Dealer Solaris Dutamas – Kuala Lumpur


Kami di Perodua Dealer Solaris Dutamas – Kuala Lumpur menyediakan perkhidmatan yang terbaik untuk anda yang ingin memiliki kereta Perodua. Kami mempunyai pelbagai jenis model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia yang boleh dipilih mengikut keperluan anda.

Kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan anda dalam proses pembelian kereta. Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan anda dalam melihat dan memilih kereta yang sesuai.

Kami Mazlina, agen sah Perodua, akan memastikan anda tidak ditipu dan mendapat perkhidmatan yang terbaik. Kami juga menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak untuk memudahkan anda dalam memiliki kereta Perodua.

Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru bagi memudahkan anda dalam proses pembelian. Kami juga menyediakan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jadi, jangan ragu-ragu untuk datang ke Perodua Dealer Solaris Dutamas – Kuala Lumpur untuk mendapatkan perkhidmatan yang terbaik dan memiliki kereta Perodua impian anda. Terima kasih.    PeroduaDealerKuala LumpurSolaris Dutamas

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp