Blog

Perodua Dealer Sri Damansara – Kuala Lumpur


Perkhidmatan Perodua Dealer Sri Damansara – Kuala Lumpur

Salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Sri Damansara – Kuala Lumpur ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda.

Kami menyediakan pelbagai produk kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan perkhidmatan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan pelanggan kami dalam membuat keputusan pembelian kereta.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan pelanggan kami dalam melihat dan memilih kereta yang diingini. Kami juga menawarkan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru bagi memudahkan pelanggan kami dalam membuat keputusan pembelian.

Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak. Kami juga menyediakan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah bagi memudahkan pelanggan kami dalam menerima kereta yang dibeli.

Jangan risau tentang ditipu kerana kami adalah agen sah Perodua yang berdaftar dengan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP). Kami akan memberikan perkhidmatan yang terbaik dan memastikan kepuasan pelanggan kami adalah yang utama.

Jadi, jangan ragu-ragu untuk menghubungi kami di Perodua Dealer Sri Damansara – Kuala Lumpur untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik dalam pembelian kereta Perodua. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda.    PeroduaDealerKuala LumpurSri Damansara

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp