Blog

Perodua Dealer Sri Petaling – Kuala Lumpur


Perkhidmatan Perodua Dealer Sri Petaling – Kuala Lumpur

Salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Sri Petaling – Kuala Lumpur ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan pelanggan kami dalam mendapatkan kereta idaman mereka.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan pelanggan kami dalam melihat dan memilih kereta yang mereka inginkan. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Kami juga menyediakan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang penghantaran kereta anda.

Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Jadi, jika anda ingin tukar kereta lama anda dengan kereta Perodua yang baru, anda boleh datang ke showroom kami untuk mendapatkan penilaian kereta lama anda.

Jangan risau tentang ditipu kerana kami adalah agen sah Perodua. Jadi, anda boleh membeli kereta dengan yakin dan tenang.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Dealer Sri Petaling – Kuala Lumpur untuk mendapatkan kereta idaman anda. Terima kasih.    PeroduaDealerKuala LumpurSri Petaling

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp