Blog

Perodua Dealer Taman Melawati – Kuala Lumpur


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Taman Melawati, Kuala Lumpur ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan pelanggan kami dalam mendapatkan kereta idaman mereka.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan pelanggan kami dalam melihat dan memilih kereta yang mereka inginkan. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi mereka yang layak.

Kami turut menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang pengangkutan kereta anda.

Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh membawa kereta lama anda ke showroom kami dan kami akan memberikan harga yang terbaik untuk kereta lama anda.

Jadi, jangan risau tentang membeli kereta baru. Datanglah ke Perodua Dealer Taman Melawati – Kuala Lumpur dan dapatkan perkhidmatan terbaik dari kami. Elak ditipu dan pastikan anda berurusan dengan agen sah Perodua seperti saya, Mazlina. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta anda!    PeroduaDealerKuala LumpurTaman Melawati

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp