Blog

Perodua Dealer Taman Permata – Kuala Lumpur


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Taman Permata, Kuala Lumpur ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda dalam membeli kereta impian anda.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan anda melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang pengangkutan kereta anda.

Bagi yang ingin menukar kereta lama untuk membeli kereta baru, kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Jadi, anda boleh menjual kereta lama anda dengan harga yang lebih baik dan membeli kereta baru dengan harga yang lebih rendah.

Jangan risau tentang ditipu kerana saya Mazlina adalah agen sah Perodua. Jadi, anda boleh membeli kereta dengan yakin dan tenang.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Dealer Taman Permata, Kuala Lumpur untuk membeli kereta impian anda. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta anda.    DealerKuala LumpurTaman PermataPerodua

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp