Blog

Perodua Dealer Titiwangsa – Kuala Lumpur


Perkhidmatan Perodua Dealer Titiwangsa – Kuala Lumpur

Salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Titiwangsa – Kuala Lumpur ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai produk kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan pelanggan dalam membuat keputusan pembelian kereta.

Selain itu, kami mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan pelanggan dalam melihat dan memilih kereta yang diingini. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Kami turut menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang pengangkutan kereta yang memeningkan kepala.

Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Jadi, jika anda ingin menukar kereta lama anda dengan kereta Perodua yang baru, jangan ragu-ragu untuk datang ke Perodua Dealer Titiwangsa – Kuala Lumpur.

Akhir kata, elak ditipu dan pastikan anda mendapatkan kereta Perodua yang sah dari agen sah Perodua seperti saya, Mazlina. Jangan lepaskan peluang untuk memiliki kereta Perodua yang berkualiti dengan perkhidmatan yang terbaik dari kami.

Terima kasih kerana memilih Perodua Dealer Titiwangsa – Kuala Lumpur sebagai pilihan anda. Kami berharap dapat melayani anda dengan sepenuh hati.    PeroduaDealerKuala LumpurTitiwangsa

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp