Blog

Trade In Kereta Lama Untuk Beli Kereta Baru 2022

Bolehkah? Trade kereta lama beli kereta baru

Ramai yang bertanya pada mazlina bolehkah saya trade in kereta lama saya yang masih ada hutang atau belum habis bayar.Jadi mazlina terangkan cara trade in kereta belum habis bayar

Jawapannya adalah ya! anda boleh trade in kereta lama anda dan beli kereta baru. Jika anda nak trade in kereta lama anda dengan kereta perodua boleh lah berurusan denga saya.

Permohonan skin trade atau trade in kereta lama boleh dilakukan untuk membeli kereta baru perodua. sama ada kereta lama anda dari jenama honda, proton, toyota dan lain-lain,

Segala proses trade in kereta boleh saya uruskan dengan cepat dan mudah. anda hanya perlu submit dokumen kepada saya. sila contact saya untuk pertanyaan lanjut.

Dibawah saya tulis 11 informasi dan proses untuk trade in kereta lama anda, untuk pertanyaan lanjut, mudah.. senang contact saya di whatsapp sahaja => Fast respon…

[vfb id=1]

KELEBIHAN APABILA TUKAR BELI KERETA DENGAN PERODUA

TAWARAN HARGA YANG BERPATUTAN

 1. Anda sentiasa mendapat harga yang perpatutan kerana kami sentiasa mengemas kini nilai tukar beli mengikut harga jualan pasaran kenderaan terpakai.
 2. Nilai tukar beli adalah berdasarkan keadaan semasa kenderaan lama anda.
 3. Kenderaan lama anda boleh digunakan sebagai bayaran pendahuluan kenderaan baharu Perodua.Anda hanya perlu serahkan kenderaan lama semasa mengambil kenderaan baru.
 4. Penyelesaian baki pinjaman sewa beli akan dilakukan dalam tempoh (2) minggu dari tarikh pengambilan kenderaan baru anda.Jika terdapat sebarang saman di dalam tempoh tersebut,ianya akan ditanggung oleh pihak kami.
 5. Kami menggunakan Sistem Tukar Milik Sementara (STMS),sistem talian yang membolehkan tukar milik kenderaan dilakukan dengan mudah dari cawangan Perodua.
 6. Proses ini selamat serta cepat hanya dengan menggunakan MyKad dan cap jari sebagai pengesahan.
 7. Jaminan pertukaran hak milik akan disempurnakan dalam tempoh empat belas (14) hari selaras dengan Undang-undang Malaysia,Akta 333,Akta pengangkutan Jalanraya 1987
 8. Saman yang dikenakan ke atas kenderaan tukar beli selepas proses tukar milik akan ditanggung oleh pihak kami.
 9. Semua penasihat penilaian kami memiliki kelayakan untuk membuat penilaian harga secara profesional.
 10. Setiap penasihat penilaian kami terlatih,mempunyai pengetahuan mendalam serta kemahiran automotif untuk menilai kenderaan tanpa mengira jenama dan usia.
 11. Penilaian harga tukar beli ini adalah PERCUMA

Ketahui lebih lanjut tentang Perodua Pre-Owned Vehicle

trade in kereta belum habis bayarrefinance kereta 2016refinance kereta 2017

Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

Chat with us on WhatsApp