Blog

Perodua Car Dealer Bandar Bukit Tinggi – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Bandar Bukit Tinggi, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menawarkan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan percuma bagi memudahkan anda dalam membuat keputusan untuk membeli kereta Perodua.

Selain itu, kami mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan anda dalam melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Kami juga menawarkan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang penghantaran kereta yang memeningkan kepala.

Jangan risau tentang ditipu kerana saya Mazlina adalah agen sah Perodua. Jadi, anda boleh membeli kereta Perodua dengan yakin dan tenang.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke showroom kami di Bandar Bukit Tinggi, Selangor untuk melihat dan membeli kereta Perodua yang anda idamkan. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda.    Car DealerSelangorBandar Bukit TinggiPerodua

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp