Blog

Perodua Car Dealer SS2 – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di SS2, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda dalam membeli kereta impian anda.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan anda melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Kami juga menyediakan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda untuk memudahkan anda dalam membeli kereta dari kami. Selain itu, kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru.

Jangan risau tentang ditipu kerana kami adalah agen sah Perodua yang berdaftar dengan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna. Jadi, anda boleh membeli kereta dari kami dengan yakin dan tenang.

Jangan lepaskan peluang untuk memiliki kereta Perodua impian anda dengan perkhidmatan yang kami sediakan. Hubungi kami sekarang untuk maklumat lanjut dan tempah kereta anda sekarang! Terima kasih.    PeroduaCar DealerSelangorSS2

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp