Blog

Perodua Car Dealer Taman Paramount – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Taman Paramount, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia yang pastinya memenuhi keperluan anda. Selain itu, kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan anda membuat keputusan pembelian kereta.

Kami juga mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan anda melihat dan mencuba sendiri kereta yang anda minati. Jangan risau, kami akan membantu anda dalam memilih kereta yang sesuai dengan bajet dan keperluan anda.

Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak. Anda tidak perlu risau tentang proses pinjaman kerana kami akan membantu anda dalam urusan tersebut. Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jika anda ingin menukar kereta lama anda untuk membeli kereta baru, jangan risau kerana kami menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Kami akan memberikan harga yang terbaik untuk kereta lama anda.

Jangan tertipu dengan agen-agen kereta yang tidak sah. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Taman Paramount, Selangor sentiasa bersedia membantu anda dalam memilih dan membeli kereta Perodua yang terbaik. Hubungi kami sekarang untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkhidmatan kami. Terima kasih.    PeroduaCar DealerSelangorTaman Paramount

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp