Blog

Perodua Car Dealer Taman Pelangi Indah – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua di Taman Pelangi Indah, Selangor. Saya Mazlina, agen sah Perodua di sini ingin memperkenalkan perkhidmatan terbaik kami kepada anda.

Kami menyediakan pelbagai jenis model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Anda boleh membuat semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda dalam membeli kereta impian anda.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan anda melihat dan mencuba sendiri kereta yang anda inginkan. Jangan risau tentang ditipu kerana saya sebagai agen sah Perodua akan memberikan anda khidmat nasihat yang terbaik.

Bagi yang layak, kami menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan untuk memudahkan anda memiliki kereta impian anda. Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jika anda ingin menukar kereta lama anda untuk membeli kereta baru, kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh mendapatkan harga yang lebih baik dengan kemudahan ini.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Car Dealer Taman Pelangi Indah, Selangor untuk mendapatkan kereta impian anda. Saya Mazlina akan sentiasa membantu anda dalam memilih kereta yang terbaik untuk anda dan keluarga anda. Terima kasih.    PeroduaCar DealerSelangorTaman Pelangi Indah

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp